Samtal med regissören Lynn Cunningham inför filmvisningen av Medicating Normal

0
207

Tisdagen den 9 mars kommer vi, tillsammans med Föreningen Alternativ till Psykofarmaka (FAP), att arrangera en unik svensk onlinevisning av prisbelönta dokumentärfilmen Medicating Normal. Inför visningen kommer vi att publicera intervjuer med några av de medverkande i filmen.

Första intervjun inför filmvisningen den 9 mars är med regissören och filmskaparen Lynn Cunningham, som tillsammans med Wendy Ractcliff skapat filmen Medicating Normal. Lynn berättar om hur filmen kom till och vilka reaktioner den har väckt sedan lanseringen. Du kan se hela samtalet mellan Frida Åberg och Lynn Cunningham här.

Vill du prenumerera på våra kommande publiceringar på vår YouTube-kanal kan du göra här.

Vill du delta i onlinevisningen av Medicating Normal kan du anmäla dig här.

Lasse Mattila
Chefredaktör
Mad in Sweden