Sex månaders självläkning

0
307

Nu har det gått lite drygt ett år sedan jag läste läkaren och professorn Peter C Gøtzsches bok Mental överlevnadshandbok – hur du blir fri från psykofarmaka och återfår ett normalt liv. Jag minns att jag tänkte att den här delen av medicinen, psykiatrin, inte skulle få finnas. Nu har jag läst och lyssnat på en massa annat, bl a veterinären och läkaren Darko Velcek, som säger att alla sjukdomar och ohälsa beror på att vi är dehydrerade och förgiftade. I början var det en främmande tanke och jag har funderat länge på om jag skulle skriva ett inlägg om det här eller inte, men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag tror att det var helt avgörande att jag gick förbi Gøtzsches bok på biblioteket. Efter att ha läst den kunde jag på ett – för mig själv – mycket trovärdigt sätt, lämna hela sjukdomsträsket bakom mig. Darkos idéer förstärkte det här ytterligare. Det var inte bara psykiatriska diagnoser jag kunde lämna, utan alla former av sjukdomar. Därmed inte sagt att symtom inte förekommer, och att folk lider – utan tvekan är lidandet och symtomen verkliga, men orsakerna till dem är inte alls det vi har fått förklarat för oss.

Darko Velceks bok var en ögonöppnare

Som jag berättade om tidigare, så testade jag något som hette ”Emotionskoden”. Ni kan läsa boken med samma namn, skriven av Bradley Nelson, eller kolla på hans hemsida för att se mer om vad det är, i korthet handlar det om att man frigör instängda känslor. I en facebookgrupp med tema ”The emotion code” hade någon lagt in en fil av ett annat format än de andra. Det var Darko Velceks bok, ”Owners manual for the human body”. Av någon anledning kändes allt som stod där sant. Jag minns att jag låg hemma däckad i förkylning när jag läste den, och det var som att allting var logiskt, som att allting stämde, även om det var mycket som var främmande – och förstås fanns tvivlet – kan det verkligen vara så här? Jag har aldrig upplevt något liknande.

Self-Healers Protocol, SHP

I boken beskriver Darko Velcek bl a sitt protokoll för självläkning, Self-Healers Protocol, SHP. Protokollet går ut på att man först måste rena blodet och sen när det skett, efter ca 3-4 veckor, så öppnar cellerna sina membran och släpper ut en del av sina gifter. Då blir förstås blodet toxiskt igen, och blodet måste renas på nytt. Cellreningen är därför en ganska utdragen process, och beroende på hur många olika symtom man har och hur mycket mediciner man ätit, tar det olika länge. Jag upplevde en kontinuerlig förbättring efter 3-4 veckor, men var periodvis väldigt, väldigt trött. Detta förklarar Darko med att det tar på att avgifta sig. Man behöver också sluta äta alla former av glukos, dvs kolhydrater. Kokar man grönsaker, så spräcker man cellulosan och då blir grönsakerna till glukos inne i kroppen. Orsaken till att man ska utesluta kolhydrater är att endast ett av enzymerna nagalase och GcMAF kan vara aktivt åt gången. Äter vi kolhydrater är det nagalase som är aktivt. GcMAF har till uppgift att märka upp vilka celler/ämnen i kroppen som är skadliga för oss. Därefter städar de vita blodkropparna bort det skadliga. Äter vi kolhydrater kan alltså GcMAF inte göra sitt jobb och vi blir lättare sjuka, på olika sätt: får cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, autoimmuna sjukdomar mm.

Kroppens fyra sätt att avgifta sig

Protokollet går ut på att man ska rena blodet och cellerna med hjälp av – håll i er nu – saltvatten! Man blandar en rågad tesked havssalt (inte köpt i vanlig mataffär för det innehåller ofta tillsatser och är renat) med en liter vatten. Detta dricker man, minst 3 l varje dag, men på morgonen ska man dricka så mycket att man får diarré. Kroppen har fyra sätt att avgifta sig: genom diarré, genom kiss, genom slemhinnorna och genom huden. Det mest effektiva sättet är att avgifta sig genom diarré och därför har jag nu i lite över ett halvår börjat varje morgon med att dricka minst 1 liter saltvatten, eller plasma som han också kallar det, eftersom det har samma mineralhalt som blodets plasma.

Beskrivning av olika sjukdomar

Darko Velcek har en hel del videos på Youtube över olika sjukdomar. Här kan du t ex se om ADHD, autism och andra barnsjukdomar, bipolär sjukdom, epilepsi och här är en om allergi, högt blodtryck, arytmi och salt, hjärnan och glukos, reumatism, inflammation. Du kan också läsa på hans blogg och jag rekommenderar verkligen sökfunktionen, så att just du kan leta upp det just du är intresserad av. Han skriver och säger ofta att man får kontakta honom och om man äter mediciner råder han en att göra det. Jag gjorde det för sex månader sen och jag har inte ångrat mig.

Havssalt – inte mineralsalt och absolut inte Himalayasalt

Du ska använda havssalt, som är så naturligt som möjligt, inga tillsatser, inte behandlat och inte blekt. Det ska vara aningen grått, oraffinerat och oblekt. Havssalt innehåller ca 70-80 olika mineraler, precis som kroppen. Inte som bordssalt som bara innehåller natriumklorid och ofta jod och klumpförebyggande medel. Bordssalt är giftigt, liksom himalayasalt, så använd inte det.

En typisk dag på SHP

Jag vaknar vid 6-7-tiden och dricker då 1-2 liter strukturerat saltvatten. I mitt fall strukturerar jag vattnet genom att tänka på vad jag vill uppnå med att dricka det. Det finns andra sätt att strukturera på också, men så här gör jag. Tankarna har energi och vattnet känner av energin. Det kan låta hur flummigt som helst – men testa! Jag dricker strukturerat saltvatten för att trigga diarré, så att jag avgiftar kroppen på de gifter kroppen processat under natten. Efter ca 30-60 minuter behöver jag gå på toa och min rekommendation är att använda en handdusch efteråt. Efter diarrén gör jag en shake med mixerstav på 3-4 råa ägg, 2 msk kallpressad kokosolja, en mogen (inte grön) banan och 1 dl naturell yoghurt. Under arbetsdagen dricker jag 2-3 liter saltvatten (en rågad tesked havssalt per liter vatten). Jag äter ingen lunch, utan till middag steker jag en biff väldigt lätt. Darko säger att ju råare vi klarar att äta maten, desto bättre är det. Ibland äter jag stekt halloumiost, ost, eller naturell yoghurt också. Till maten dricker jag ofta så naturlig mjölk som jag får tag på. Eftersom kryddor är medicinalväxter, äter jag inga kryddor. Jag äter också fisk, räkor, grädde, bär och ibland grönsaker. Grönsaker sänker cellernas pH, dvs gör kroppen surare, och behövs alltså egentligen inte, enligt Darko. Han säger också att människans mage har väldigt surt pH (kring 1!) för att vi ska kunna smälta kött. Om vi äter grönsaker späder vi ut magsaften och gör den – som ska vara väldigt sur – mer basisk (höjer pH på magsyran).

Varför gör jag det här?

För att jag vill må bra – och gör det. Efter sex månader på protokollet sover jag bättre, har jämnare humör och mer energi, har otroligt vacker hy, mindre celluliter och känner mer glädje rent allmänt. Jag gör också det här för att jag har läst en hel massa om hur sjukvården fungerar. Jag menar inte att de som du och jag träffar i sjukvården, våra vänner och släktingar som jobbar där, vill något illa, inte alls. De är vilseledda och vet inte om det. Ingen tjänar på att klandra någon i det här, utan det viktigaste man kan göra för sig själv och sin omgivning är att känna kärlek och ljus – till sig själv och till alla man möter. Universum känner av vilka vibrationer vi sänder ut, och svarar med samma vibrationer. Vill man veta mer om det kan man läsa The Law of Attraction, eller kolla in Bruce Lipton, Gregg Braden eller Joe Dispenza. En av de häftigaste grejerna med att följa SHP är att man inte bara släpper på gifter i bemärkelsen kemikalier, utan också i bemärkelsen frekvenser. Alla känslor har frekvenser, och ju lägre frekvens, desto tristare känsla: skuld, skam, rädsla, oro är några av de känslor som har lägst frekvenser, medan glädje, kärlek, entusiasm har högre frekvenser. Saltvattnet kommer att ändra din frekvens i kroppen och du kommer att släppa också på instängda känslor.

Är det här rätt för dig?

Ingen aning. Men om du har läst ända hit, så är du lockad av det här och jag vill verkligen uppmuntra dig att kolla på någon av länkarna, särskilt läsa Darko Velceks blogg, protokollet och kolla i alla fall några videos. Det finns andra sätt än SHP att höja sin frekvens också, men dem har jag inte testat ännu – och de är dyrare. Havssaltet köper jag på hälsokosten och det kostar ca 35 kronor per kilo (jag har använt märket Danival), så det här är onekligen billigt. Rädsla kan förstöra hela SHP, eftersom tankar och känslor har ännu större effekt än kosten. Vad vi ”stoppar i oss” under en dag är inte bara det vi äter och dricker, utan också det vi tänker och känner. Allt är ett. Vi är alla sammankopplade. Med varandra och i oss själva – och med universum.

Kärlek och ljus till dig,

Miss Connection