Lansering av Mad in Swedens kultursida

1
300

Idag lanserar vi vår nya kultursida, Mad in Sweden Kultur. På sidan finner du bl.a. tips på böcker och filmer kopplade till frågor om psykisk ohälsa, och som bidrar till en kritisk granskning av gällande hälsoparadigm inom framförallt psykiatrins område. På sidan finns även en egen del för dikter och poesi.

Efter att under en tid ha fått en del tips till oss om både böcker och filmer har vi nu äntligen lanserat vår efterlängtade kultursida. På sidan finner du tips på böcker och filmer samt dikter från våra läsare och skribenter runt om i landet. Du hittar kultursidan i mitten av menyraden högst upp på första sidan.

Vill du som läsare tipsa oss om läsvärda böcker, sevärda filmer, eller bidra med en dikt som du skrivit, tveka inte att höra av dig till oss. Vi läser alla tips som kommer in och återkopplar till dig inom 14 dagar från det att vi fått in tipset. Är det så att vi finner tipset intressant kommer vi efter återkopplingen till dig publicera tipset på sidan.

Vill du lämna in en dikt kan du göra detta genom att maila in texten tillsammans med en bild som du äger upphovsrätten till eller med en fri bild från någon av digitala tjänsterna för gratisbilder, så som Pixabay, Pexels och Unsplash. Vi återkommer alltid till dig innan publicering av dikter.

Vi hoppas att nya sidan kan bidra till inspiration för dig som läsare och att du finner något som du tycker är intressant, oavsett om det gäller böcker, filmer eller poesi.

Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Mycket nöje!

Lasse Mattila
Chefredaktör och ansvarig utgivare
Mad in Sweden

1 COMMENT