Snart lanserar vi Mad in Sweden Kultur

2
113

Fredagen den 1 maj lanserar vi Mad in Sweden Kultur, en ny del på sidan där du som läsare kan både få tips på bl.a. intressanta böcker och filmer inom området för psykisk hälsa och ohälsa.

Efter att sedan lanseringen av Mad in Sweden förra året ha tänkt på att komplettera sidan med tips på böcker, filmer, poesi och andra “kulturyttringar”, är det en stor glädje för mig att kunna meddela att denna tanke nu är nära att bli verklighet. Planen är att fredagen den 1 maj lansera Mad in Sweden Kultur, en ny del på sidan där du bl.a. finner filmtips, boktips och poesi.

Vill du tipsa om böcker, filmer och/eller poesi som du tycker borde finnas med på kultursidan, tveka inte att höra av dig till mig på lasse@lassemattila.com.

Vill du engagera dig på annat sätt, t.ex. genom att skriva en personlig berättelse, ett blogginlägg eller en forskningsartikel, är du också alltid välkommen att höra av dig. Ju fler vi är som bidrar till innehåll på Mad in Sweden, desto mer kan vi uträtta tillsammans.

Vill du veta mer om vilka olika sätt du kan engagerade dig på, tveka inte att höra av dig till mig.

Med önskan om en fin vår för dig och dina nära och kära.

Lasse Mattila
Chefredaktör och ansvarig utgivare
Mad in Sweden

2 COMMENTS