Internationellt nätverksmöte om behandling av psykos

0
174

Den 24-27 augusti genomförs ett internationellt nätverksmöte i digital format om behandling av psykos. Huvudtemat för nätverksmötet är metoden Open Dialogue.

Under fyra dagar kommer ledande forskare och praktiker kring psykosbehandling presentera och diskutera framgångsrika metoder för behandling av psykos (bland annat syn- och hörselhallucinationer som ofta kännetecknande för diagnosen schizofreni).

Nätverksmötets omfattande program innehåller bland annat seminarier och praktiska workshops. Fokus när det gäller metoder kommer under nätverksmötet att vara Open Dialogue (OD), utvecklad och tillämpad i norra Finland.

Bland internationella medverkande under nätverksmötet finns Jaakko Seikkula (Finland), Olga Runciman (Danmark), Robert Whitaker (USA), Andrea Zwicknagl (Schweiz), Martijn Kole (Holland), Vandana Gopikumar (Indien), Tomi Bergström (Finland), Nick Putman (Storbritannien), Mia Kurtti (Finland), Daniel Fisher (USA), Pina Ridente (Italien), Itay Kander (Israel), Louisa Putnam (USA), Kermit Cole (USA), Alexander Smith (USA), Bodil Øster (Danmark) och Christine Nyquist (Norge) kommer att delta.

För arrangemanget av nätverkesmötet står Universidad de Almeria och JEAC Foundation i samarbete med Ilustre Colegio Oficial de Psicología, samt organisationen Psycovery.

Läs mer om och anmäl dig till nätverksmötet (engelska) >>