Psykiatriska läkemedel: Upplevelser efter utsättning

0
409

Mad in America, Council for Evidence-based Psychiatry (CEP), International Institute for Psychiatric Drug Withdrawal (IIPDW) och A Disorder 4 Everyone (AD4E) har glädjen att kunna presentera en serie direktsända online-diskussioner med fokus på frågor som rör nedtrappning och utsättning av psykiatriska läkemedel.

Varje diskussion kommer att innehålla en panel bestående av en blandning av yrkesverksamma och personer med egen upplevd erfarenhet av nedtrappning. Efter diskussionen kommer det att finnas möjlighet för tittarna att ställa frågor.

I vår tredje diskussion undersöker vi långvariga problem som kan uppstå efter utsättningen av psykiatriska läkemedel. Ibland kallas de för postakuta syndrom eller syndrom efter utsättning. Dessa erfarenheter kan omfatta kroniska hälsoproblem och sexuell dysfunktion. Vad vet vi och vad vet vi inte om hur man reagerar på långvariga hälsoproblem efter att ha slutat med psykiatriska läkemedel?

Följ med oss fredagen den 14 maj 2021 kl. 18.00 för en paneldiskussion med frågor och kommentarer från publiken.

En donation på 1 dollar eller mer efterfrågas, men vi inser att alla inte har möjlighet att donera för närvarande. Observera att din donation är till stor hjälp och gör det möjligt för oss att organisera och presentera dessa evenemang.

Om du inte har möjlighet att donera kan du klicka på “Tickets” och sedan på “Enter Promo Code” och skriva in koden Freebie, och sedan klicka på “Apply” för att registrera dig gratis.

Vi kommer att skicka dig en Zoom-länk per e-post på dagen, vi kommer också att livesända på Mad in Americas Facebook-sida och lägga upp på YouTube efteråt.

Läs mer och anmäl dig här.

Välkommen!