Familjepanel: Att stödja ett barn, en tonåring eller ung vuxen i kris

0
74

Torsdagen den 10 augusti kl. 18.00 arrangerar Mad in Americas familjepanel, Mad in the Family, ett särskild panelsamtal från barns, föräldrars och behandlares perspektiv. Panelsamtalet efterföljs av en öppen frågestund med publiken.

Välkommen till Mad in Americas familjepanel med berättelser om intensiva prövningar och förändringsarbete. Panelens gästtalare diskuterar hur vi på olika sätt kan stödja barn, tonåringar och unga vuxna i kris. Panelsamtalet avslutas med en öppen frågestund där publiken har möjlighet att få svar på sina frågor.

Om gästtalarna

  • Ciara Fanlo är en handledare för kämpande tonåringar och deras familjer. Efter att ha återhämtat sig från sina psykiska problem mentala problem som tonåring, grundade hon Homing Instinct för att erbjuda stöd.
  • Morna Murray är en advokat som talar och skriver om sin sons erfarenheter av traditionell psykiatri och de skador som uppstår till följd av feldiagnoser, övermedicinering och polyfarmaci.
  • Sami Timimi är barn- och ungdomspsykiater vid National Health Service (NHS) i Storbritannien samt författare som skriver utifrån ett kritiskt psykiatriskt perspektiv.

Värd

Amy Biancolli är familjeredaktör för Mad in America. Hon har länge varit journalist och är också författare till tre böcker, inklusive memoarer om sorg efter förlust genom självmord.

Läs mer och anmäl dig >>

Läs inbjudan som PDF >>