Psykiatrin sviker gång på gång

0
165

VLT, 2023-05-27

Min sambo är 25 år. Hon är en människa med ett stort hjärta på rätt plats. Hon älskar djur, sina medmänniskor och beskyddar sina närmaste till fullo. Hon har bott på de flesta platser i detta avlånga land på grund av fosterhemsplaceringar. Hon har haft en helvetes uppväxt, en uppväxt man inte önskar sin värsta fiende.

Hon fick lära sig i en alldeles för tidig ålder att ta hand om sig själv. Detta resulterade i att hon växte upp alldeles för tidigt. När hon blev 17 år blev hon utkastad från ett fosterhem och blev hemlös. Hon bodde hos sin dåvarande flickvän som bodde på en folkhögskola och även hos andra människor. Till slut fixade folkhögskolan ett rum till henne efter ett suicidförsök, med kravet att hon skulle försöka få tag på ett eget hem snarast.

Läs hela artikeln >>