Den vackraste gåvan… av Stefan Bergström

1
44

Dagen när nått speciellt ska hända,
Började jag på pengarna vända.

Mina barn ställde frågan till mig då,
kan vi riktigt fina presenter få?

Fick en idé, om det underbara att ge,
funderade på vad dom skulle se.

Dagen kom, deras förväntan var stor.
I den varma kramen möttes vi.

Sen kom frågan, var är presenterna?
Ni har fått den vackraste gåvan.

….Att den varma kramen ge……

Stefan Bergström

Previous articleGrand mal av Dunja Grisell
Next articleMonoaminhypotesen, Eli Lilly och Prozac
Jag heter Stefan Bergström är 51 år, har levt med panikångest, PTSD och kvävningsfobi sen jag var liten. Har självmedicinerat min psykiska ohälsa med katastrofala resultat. Jag har varit fri från detta i över tre år nu. livet går upp och ner men jag lärt mig att hantera det. Min dröm är att få hjälpa andra med psykisk ohälsa, ingen ska behöva lida i ensamhet.

1 COMMENT

  1. Fin dikt! Och sann. Det finns många grejer som är gratis och som är nästan helt avgörande tänker jag att ge. Tror det kan vara bra att inte växa upp med för mycket tillgång till prylar. Men känns sorgligt om barn inte har råd att vara med i idrottsklubbar eller musikföreningar och liknande.