Kostnadsfri förhandsvisning av dokumentären “Medicating Normal”

0
134

Nu har du möjlighet att ta del av en kostnadsfri förhandsvisning av dokumentären “Medicating normal“. Genom att kombinera biografi med undersökande journalistik undersöker dokumentären kunskapssynen och praktiken inom dagens psykiatri och tar bl.a. upp den aktuella överdiagnostiseringen, övermedicineringen och polyfarmacin (förskrivning av flera psykofarmaka samtidigt).

Tid: Torsdagen den 15 oktober kl. 18.45 svensk tid (5.45 PM i London).

Du finner mer information om dokumentären på svenska här och på engelska på filmens egen hemsida här.

Vill du anmäla dig för förhandsvisningen, eller få mer information om innehållet, programmet och övrigt material, kan du göra detta  här.

Värd för visningen är University of Roehampton i samarbete med Council for Evidence-based Psychiatry (CEP-UK), British Association for Counselling & Psychotherapy (BACP) och UK Council for Psychotherapy (UKCP).

Vid frågor, kontakta Rosemary Rizq på University of Roehampton: rosierizq@gmail.com.

Inbjudan till förhandsvisningen får delas fritt.