Den frostbitna isen av Stefan Bergström

0
72

Solens strålar värmer, gör kroppen hel, fri i varje del.
Kan jag undvika frostens bett? andas så lätt, känner
glädjen på många sätt, allting känns rätt.

Inget som gnager, trycker, tynger, bränns jag vet hur
det känns. Sparar det nya behagliga. Njuter av allt det
sköna vardagliga, naturens varma toner, all glädje i
dessa situationer.

När ångestens kyla försöker styra, upplever dess yra,
av mörkrets lins. Letar jag fram det sköna som finns.
Bränner bort den frostbitna isen så sköra, den kan mig
inte längre störa.

Stefan Bergström

Previous articleLivet det bitterbleka av Stefan Bergström
Next articleAllt som varit av Stefan Bergström
Jag heter Stefan Bergström är 51 år, har levt med panikångest, PTSD och kvävningsfobi sen jag var liten. Har självmedicinerat min psykiska ohälsa med katastrofala resultat. Jag har varit fri från detta i över tre år nu. livet går upp och ner men jag lärt mig att hantera det. Min dröm är att få hjälpa andra med psykisk ohälsa, ingen ska behöva lida i ensamhet.