Allt som varit av Stefan Bergström

3
91

Jag kunde dukat under för många
svåra stunder. Dessa snubblande
runder, rest mig igen. Sen förstått
att jag på den krokiga stigen gått.

Blundar, funderar, tänker på allt
som varit. Att jag tagit mig hit är
värt allt slit. livet är en resa, kräver
sitt pris,

Det är vägen jag vandrar idag, ser
dessa utmaningar. Kan lösa dom
flesta, har hittat stödet, hjälpen till
det mesta. Funnit styrkan, modet,
lugnet att stigen bemästra.

Stefan Bergström

Previous articleDen frostbitna isen av Stefan Bergström
Next articlePat. är frisk och pigg – för övrigt
Jag heter Stefan Bergström är 51 år, har levt med panikångest, PTSD och kvävningsfobi sen jag var liten. Har självmedicinerat min psykiska ohälsa med katastrofala resultat. Jag har varit fri från detta i över tre år nu. livet går upp och ner men jag lärt mig att hantera det. Min dröm är att få hjälpa andra med psykisk ohälsa, ingen ska behöva lida i ensamhet.

3 COMMENTS