Digital konferens om nedtrappning av psykofarmaka

0
148

Den 6-7 maj arrangerar International Institute for Psychiatric Drug Withdrawal (IIPDW) en konferens om nedtrappning av psykofarmaka. Konferensen kommer att äga rum digitalt genom eventarrangören Eventbrite.

Konferensen är den första stora årliga konferensen som arrangeras av IIPDW. Den samlar experter från hela världen för att diskutera praktiska arbetet med nedtrappning, alternativ till medicinering, och hur vi kan förändra synen på psykofarmaka.

Målgrupp

Alla med ett personligt eller professionellt intresse är välkomna till konferensen, inklusive de som använder eller trappar ner psykofarmaka, vänner och familjemedlemmar, terapeuter och andra professionella stödpersoner, kliniker och förskrivare.

I slutet av konferensen kommer det att finnas möjlighet för dem som vill att få kontakt med en liten grupp andra deltagare i ett Zoom-baserat samtal.

Konferensen kommer att genomföras på engelska.

Läs mer om och boka biljett till konferensen >>