Kan jag få låna någon annans liv? – Kampen mot psykiatrin av Anna Nyström

0
144

Om boken

Det här boken handlar om min väg genom psykiatrin. En alldeles för krokig väg för någon människa att behöva gå. En lång kamp där empati och intresse för mig som person bakom mediciner och diagnoser har saknats.

För mig har psykiatrin varit som ett lotteri. Till slut, efter många år, drog jag vinstlotten och fick bra hjälp. Så tycker jag inte det ska vara i dagens Sverige. Du ska få lika bra vård oavsett diagnos – oavsett om du har en psykisk eller fysisk sjukdom.

Följ med mig på min väg mot ett liv värt att leva, där skrivandet av den här boken har varit en hjälp för mig. En hjälp att bearbeta mina erfarenheter för att få mig att inse att det inte är jag som har gjort fel under alla år, och att jag inte är ensam om mina upplevelser.

Anna Nyström

Fakta

  • Format: Mjukband
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 57
  • Utgivningsår: 2018
  • Upplaga: 1
  • Förlag: Egen utgivning
  • ISBN: 978-91-7565-462-1

Om författaren

Anna Nyström, 30 år, är uppvuxen och bosatt i Täby utanför Stockholm. Hon har sedan barnsben haft en stor passion för språk, ord och att skriva, och ger nu äntligen ut sin debutbok i form av en diktsamling.