Önskar er en härlig sommar!

0
605

Bästa läsare!

Det har varit en intensiv vår och försommar efter att vi lanserade Mad in Sweden den 16 mars.

Idag, 22 blogginlägg, 7 forskningsartiklar, 4 personliga berättelser, och 86 nyhetsartiklar senare kan vi konstatera att lanseringen av Mad in Sweden varit mycket lyckad. Under första månaden efter lanseringen hade sidan över 8 000 unika besökare, varefter antalet unika besökare varit mellan 5 500 och 6 000 varje månad, vilket känns helt fantastiskt. Jag vill tacka er alla för ert engagemang och att ni läser och delar vårt innehåll. Tack!

Med detta inlägg vill jag även önska er alla en härlig sommar. Nu tar vi i redaktionen en kortare sommarledighet och är tillbaka igen i mitten på juli. Har ni frågor eller funderingar innan det så når ni mig som vanligt på lasse@lassemattila.com.

Allt gott och på återseende!

Lasse Mattila
Ansvarig utgivare och chefredaktör
Mad in Sweden