Välkommen till höstens första Mad in Sweden webinar med tema psykiatriska diagnoser!

1
473

Under hösten och våren 2020/21 kommer Mad in Sweden i samarbete med Föreningen Alternativ till Psykofarmaka (FAP) att erbjuda en serie live-webinarier som belyser vad vi kallar psykisk ohälsa från olika aktuella perspektiv. Webinarierna är i dialogform vilket innebär att alla som deltar i panelen gör det utifrån sina erfarenheter och sin kunskap. Genom en dialog i panelen utforskar vi ett gemensamt tema där vi har olika roller och ingångar.

Webinar 1: Psykiatriska diagnoser

Det första och inledande webinariet kommer att handa om psykiatriska diagnoser och det sänds live på FAP:s Facebooksida onsdagen den 14/10 klockan 19.00-20.00. Webinariet är gratis, och du är välkommen att delta och bidra med ditt perspektiv genom att ställa frågor i live-chatten på Facebook.

Panelen

Panelen för webinariet består av:

  • Carina Håkansson, psykoterapeut, forskare, författare
  • Behroz Dehdari, MD psykiatriker
  • Fanny Marell, socionom, legitimerad psykoterapeut, handledare, lärare i psykoterapi
  • Ulrika Forss, beteendevetare, litteraturvetare och kundtjänstansvarig – deltar utifrån ett erfarenhetsperspektiv
  • Lasse Mattila, socionom, handledare, författare, ordförande för Föreningen Alternativ till Psykofarmaka (FAP)

Facilitator för webinariet är Frida Åberg, Msc Psykologi

Vid frågor och för mer information

Vid frågor och mer för information, kontakta Frida Åberg genom kontaktformuläret här.

Previous articleAtt läka det splittrade
Next articleMeditationen av Stefan Bergström
Mad in Sweden fungerar som ett forum för dem som är intresserade av och vill reformera samhällets syn på och insatser vid psykisk ohälsa. Vi strävar efter en kritisk granskning av gällande hälsoparadigm och en rik mångfald av röster och erfarenheter i ämnet.

1 COMMENT

  1. Låter intressant. Webinar… är detta nyord accepterat av svenska akademin?! 😉
    Tror facebook kommer bli lite av en dead-end, tyvärr, men förstår ändå att det hålls där. Bra med interaktion och att det går att ställa frågor. Vore bra om allt kunde läggas någon annanstans, senare, när allt är färdigt. T.ex. på youtube.